Bal felső Bal átmenet
   
 
 
 
 
SZOLGÁLTATÁSAINK
VPS
My status
 
BEJELENTKEZÉS
E-mail cím:
Jelszó:
 
 
 
 
 

Virtuális szerver szolgáltatás 

Új generációs szerver szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleinknek. A virtualizáció lehetővé teszi Önnek, hogy többé ne kelljen beruháznia szerverekre. Dinamikusan változtatható szerver kapacitást bérelhet tőlünk állandó, nagysebességű internetkapcsolattal, és teljes körű menedzsment felülettel.
Persze mindezt a Bixervertől megszokott minőségben.

Hogyan lehet használni 

A virtuális kifejezés ne zavarjon meg senkit. Pontosan ugyanolyan módon operációs rendszert, programokat, alkalmazásokat lehet telepíteni egy VPS-re, mint akármilyen más számítógépre. Az általunk biztosított VPS teljes értékű szervernek számít. Konzolos felületen kívül természetesen távoli asztali kapcsolattal is csatlakozhatunk szerverünkhöz, így a megszokott munkafelületet láthatja.

Mire lehet használni? 

Céges szerver
Mindenfajta szervereken, céges központi szerveren futó programot, alkalmazást ugyanúgy futtathat a tőlünk bérelt virtuális gépen, csak jóval olcsóbban jut a kiszolgáló kapacitáshoz, és biztosabb lehet a folyamatos internetkapcsolatban.

Mindig más gépről dolgozik, de jó lenne mindig ugyanazt látni?
Erre is tökéletes megoldást nyújt egy virtuális szerver. A jól megszokott Windows-os környezetet használhatja, és minden egyes eszközről be tud jelentkezni rá, legyen az egy Asztali gép, Notebook, Táblagép vagy egy Okostelefon. Minden eszközről ugyanazt a munkát tudja folytatni, csak internetkapcsolatra van szüksége.

Folyamatosan futó program
Leginkább devizakereskedő ügyfeleink szokták forex robotjaikat futtatni virtuális szervereken. Így az otthoni gép nem zúg egész nap, és nem kell attól félniük, hogy egy esetleges internet kapcsolat szakadás miatt óriási összegeket buknak, hiszen a szerver egy stabil, több Gigabites hálózaton van a BIX területén, ahol a szolgáltatók kicserélik az internetforgalmukat. Ha végiggondolják, az áram is többe kerülne, mint a szerver bérleti díja.

Tekintse meg árainkat. 

Szerver kapacitás egységárak
0,25 GB RAM Memória kapacitás 1.200 Ft/hó vagy 12.000 Ft/év
10 GB Háttértároló kapacitás 600 Ft/hó vagy 6.000 Ft/év
1 CPU 1000 Ft/hó vagy 10.000 Ft/év

Egy CPU-n minimum 500MHz dedikált kapacitást biztosítunk ügyfeleinknek.
Ugrás a megrendelésre>>

Operációs rendszerek
Windows Server 2008 licensz havi bérleti díj: 3.000 Ft/hó
Linux disztribúciók: ingyenes, előre telepített igény szerint
BSD
Ugrás a megrendelésre>>

Kisegítő rendszergazdai segítség
4.000 Ft/óra
Ugrás a megrendelésre>>